Hos farmor och farfar

Bara Thorre här men det ska nog gå ändå ;).
Ja, denna vecka har jag och finne inte varit med varan (sad).
 För att jag har varit med min söta farmor och min starka farfar^^
Dom bor alltså inne i stan på söder.
Det har varit riktigt nice, passade på att träffa mina söta vänner Linus L, Viktor L och Richard H.
När jag kom dit satt Richard och fixade mega fet bas till Linus data.
Sen gluttade vi på en rulle som hette "THEM" som var baserad på en sann händelse och Richard satt och gjorde "gissa vem" med mobilen väldigt lustigt ^^





Och igår fick jag ett par grymt sköna byxor :)
Inkasserade på pub vid hötorget, måste bara säga att dom alltid har världens bästa personal där :P
Alltid trevliga, inte sälj galna och om det är brudar är dom alltid söta ^^
Nu när jag va där var det en skit cool brud från skåne med blont lockigt hår och en ring i näsan och en vild tatuering på armen(Grr rysningar haha).



Ja det va allt men inte riktigt allt ;)
I helgen ska jag och Karlberg (och kanske Til Robin och Sebbe H) till västerås på partaj hos våra käraste vänner Fabian R och Spookie. Vilket vi ser framimot mycket puss o lite nypis
 

HELGENS BRAVADER



Moj moj Thorre o Finne har överlevt helgen än en gång, sorry att vi inte har varit aktiva i helgen :(
Detta beror på att helgen var en stor succé :)
Det började på fredag med lätt och lugnt krök , rök och dans ^^
Vilket ledde till mer krafter på lördag där det brakade loss helt okey.
"host of the party" var nizzle vi tackar för gästvänligheten, det var människor från lite här och där som delade vår glädje (sigtuna,sshl,väsby,märsta,uppsala och jag tror någon skogsmulle smet in med)
Sedan efter en lång natt och lite sömn och många förvirrade hjärnor som på något sätt tog sig hem i morgonens tunna ljus, så välkomnade vi söndags morgonen med vodka och rökliga godsaker. 

Nu måndag har vi inte så mycket att göra och mina (Thorre) päron är i Malta så för närvarande befinner (Thorre) jag mig hos min farmor och farfar på södermalm.

tjuddilutt på er, nu ska vi ut och söka äventyret. Puss o lite naughty nyp


Killar i högklackat..






Tjenare Finne o Thorre här igen. Idag när vi vandrade längs den alldeles utomordentligt fina strandpromenaden i sigtuna. Såg vi det som dagens inlägg kommer att handla om.
Killar i "tjej" skor, högklackat alltså..
Dom flesta som ser en man i högklackat tänker säkert jävla äcklig snubbe och ja måste hålla med om att den bilden man får upp när man ser en man i högklackat är ganska motbjudande. Men om man tänker lite längre så får man ju en bild av hur han ser situationen, för honom är det ju fullkomligt normalt att ha högklackat.. att gå i herrskor för honom kanske känns som att gå i klackskor för oss (?) Att vara en tjej i sinnet men ha en mans kropp måste ju kännas väldigt jobbigt. Och därför opererar sig många till det motsatta könet, men andra som kanske trivs bra i sin kropp och i sina höga klackar även fast folk tittar konstigt för det lär ju kännas skönt att slippa dölja det..
tjillevippen! ses imorrn! puss o lite nypis




 Vi utförde ett litet expriment för att klargöra saken!


Coming in on the track with plaque and still have my nut sack

Ja dagens outfit var ganska enkel hattarna är från thorres kräfskiva kostade ungerfär 149:- st



Tja fan Thorre och Finne här, planerar att i helgen göra precis samma sak som man gör varje helg med resterande ungdomar i stockholms län.. Dra nåra bärs, dra på en fest, kladda lite extra på nån brud som man egentligen aldrig skulle prata med nykter.. Men det är väl för stunden man lever:) ?!
roligt kan man ha när man är naken med lite kräftskiva i blodet! (kanske nubben som sitter kvar efter helgens bravader) tack för idag hoppas ni gillade dagens outfit imorrn kommer det en ny ! på återseende puss o lite naughty nyp


RSS 2.0